Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]The Sims 3 - instalacja po błędzie systemu podczas jej dezinstalacji (Oryginał)

MultiGTAMISSION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Posiadam oryginalną grę The Sims 3 (płytka, edycja kolekcjonerska) i jest pewien problem. Kiedyś musiałem usunąć grę ze względu na błąd (nie pamiętam jaki). Z tego co pamietam komputer, błąd systemu, albo się zgasił, albo z laptopa (bo to laptop) wypadła bateria. Tak, wyłączył się komputer i ponownie chciałem odinstalować / zainstalować. Niespodzianjka! Pomimo dezinstalacji gry pojawia mi się okno jej usunięcia. Patrzyłem w rejestrze, znalazłem 4 pliki, ale fakt, boję się ich usunąć, bo zepsuję komputer. Jak chcecie, mogę podać parametry tych wpisów. Wszystko z grafiką się zgadza, tylko to... Mam nadzieję, że ktoś będzie wiedział, co robić, bo ja lekko boję się usunąć, bo nie wiadomo, jakie będą konsekwencje.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Edytowane: Rozwiązane. Użyłem Revo Uninstaller Pro, o dziwo znalazłem jakieś pliki, wykasowałem je i śmiga. Zamknijcie ten temat, tylko żebyście nie usuwali, kto wie, może się komuś przydać.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...